Snitele de porc cu cascaval si pesmet

 

Luna aceasta, pentru provocarea „Weekend cu spor”, am ales de la gazda Lulu, aceste snitele crocante si bune, pe care vi le recomand cu mare drag!

Ingrediente (pentru  circa10 snitele):
– 350-400 g pulpa de porc
– 2 oua
– 100 g cascaval ras fin
– 4 linguri faina
– o cana pesmet
– sare, piper, oregano
– ulei pentru prajit

Mod de preparare:
– carnea se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele
– se condimenteaza fiecare felie de carne cu sare si piper
– separat se sparg ouale, se adauga sare, piper, oregano si se amesteca
– se adauga apoi faina si se omogenizeaza – trebuie sa rezulte ca un aluat de clatite putin mai gros – daca e prea subtire adaugati faina, daca e prea gros adaugati apa sau apa minerala
– fiecare felie de carne se trece prin cascaval, amestecul cu faina, pesmet si se pun la prajit in mult ulei incins
– se prajesc pe ambele parti si cand sunt gata se scot pe un prosop de hartie
– se servesc alaturi de garnitura preferata – astazi le-am servit alaturi de cartofi aromati la cuptor

Pofta buna!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.