Crispy strips la cuptor

 

A sosit si momentul in care sa pregatesc pieptul de pui si in acest fel, si am ramas placut surprinsa sa constat ca ai mei au avut numai cuvinte de lauda la el, si se cere sa-l pregatesc mai des in acest mod.

Ingrediente:
– un piept de pui
– 2 oua
– 2 linguri lapte
– o canita fulgi de porumb
– 50 g faina
– 2 linguri ulei floarea soarelui
– sare, piper si condimentele voastre preferate: eu am folosit doar boia de ardei dulce pe langa sare si piper

Mod de preparare:
– fulgii de porumb se pun intr-o punga si se maruntesc partial- eu i-am maruntit putin, cu ajutorul ciocanului de snitele
– intr-un bol se bat ouale cu laptele si condimentele, sarea si piperul
– separat faina se pune pe o farfurie intinsa
– pieptul de pui se taie fasii, se trece prin faina, apoi prin ou si in final prin fulgii de porumb maruntiti
– fasiile de piept de pui, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, care a fost unsa in prealabil cu ulei, pentru a nu se lipi carnea de ea
– tava cu pieptul de pui, se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade, si se tin circa 20-25 de minute
– se pot servi cu salata, sosuri sau cartofi aromati la cuptor, asa ca in cazul nostru

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.