Friptura de vita in sos de vin alb

 

Ingrediente:
– 800 g pulpa de vitel
– 100 ml vin alb
– 100 ml suc de rosii
– 30 ml ulei
– 2-3 catei de usturoi
– sare, piper, putin oregano

Mod de preparare:
– carnea se spala bine si se taie cuburi sau felii groase – recomand sa fie taiata bucati iese mai frageda
– vasul yenna in care se pregateste carnea se unge cu ulei si apoi se aseaza bucatile de carne
– se condimenteaza cu sare, piper si oregano, se adauga uleiul, vinul, sucul de rosii, usturoiul pisat si se da la cuptorul pentru circa 90 de minute la 220 de grade
– se serveste cu garnitura preferata

Pofta buna!!!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.