Snitel italian din piept de pui

 

Am crezut ca luna aceasta nu mai reusesc sa postez nimic, din cauza lipsei timpului liber, dar se pare ca pana la urma am reusit sa ma adun si sa va aduc o reteta noua care sper sa va placa

Ingrediente:
– un piept de pui
– 2 oua
– 4 linguri parmezan
– o cana faina
– o cana pesmet
– 1 lingura cimbru uscat
– 1 lingura busuioc uscat
– sare si piper dupa gust
– ulei pentru prajit

Mod de preparare:
– pipetul de pui se spala si se portioneaza in felii/bucatele micute si se condimenteaza cu sare si piper
– se amesteca pentru a fi suficient de condimentate
– intr-o farfurie se pune faina, in alta farfurie se pun ouale batute si in a treia farfurie se pune pesmetul ametecat cu parmezanul si condimentele
– fiecare feli/bucatica de carne se trece prin faina, apoi prin ou si in final prin pesmet
– se prajesc in ulei incins si se scot pe prosop de hartie pentru a scapa de surplusul de ulei
– se servesc simple sau cu garnitura dorita

Pofta buna!

Lulu imi cer scuze ca apar asa tarziu cu reteta, la provocarea Weekend cu spor, pe care o gazduiesti tu, luna aceasta, dar te servesc cu un snitel sa iti treaca supararea! 🙂 Si iti aduc si un curcubeu pe care am reusit sa-l pozez acum cateva zile!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.