Briose aperitiv cu salam, porumb si cascaval

 

Combinatia la aceste briose am ales-o in functie de ce mai aveam prin frigider, asa ca e o reteta ideala pentru momentul in care va impiedicati de niste alimente prin frigider si nu stiti ce sa pregatiti din ele ca sa le consumati. Deci incercati niste briose aperitiv, caci sigur se vor manca si sunt ideale si pentru pachetelul celor mari si celor mici.

Ingrediente (pentru 10 bucati):
2 oua
– 200 ml lapte
– 50 ml ulei
– 200 g faina
– 50 g porumb din conserva
– 30 g cascaval afumat
– 50 g salam uscat
– 1/4 plic praf de copt
– sare dupa gust

Mod de preparare:
– porumbul se pune la scurs
– cascavalul se da prin razatoarea mica
– salamul se taie bucatele
– ouale se bat cu telul, apoi se adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza
– se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza
– se adauga sarea, porumbul, salamul si cascavalul si se amesteca bine

– in formele de briose (de silicon sau cele tapetate cu hartiute de briose) se adauga compozitie cu ajutorul unei linguri

– formele de briose se dau la cuptorul incins la 175 grade, timp de 30 de minute

– sunt bune atat calde cat si reci

Pofta buna!






 
 
 

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.