Bomboane Raffaello din lapte praf

Bomboanele astea isi asteptau randul de vreo 3 ani sa le pregatesc, cand de fiecare data de sarbatori imi propuneam sa le fac, dar tot timpul treceam peste ele, desi se fac foarte usor. Daca aveti de gand sa le pregatiti, incercati sa faceti cantitate dubla, ca tare repede dispar de pe platou 🙂

Ingrediente (pentru aproximativ 40 de bomboane):
– 200 g lapte praf
– 200 g unt la temperatura camerei
– 200 g zahar pudra
– 175 g nuca de cocos
– alune de padure

Mod de preparare:
– untul se mixeaza cu zaharul pudra pana se obtine o spuma usoara
– se adauga laptele praf si 100 g nuca de cocos si se amesteca cu o lingura
– se omogenizeaza si amestecul rezultat se lasa la frigider circa o ora
– se formeaza in palma cate o bomboana se pune in mijloc cate o aluna de padure si apoi se
remodeleaza bomboana si se ruleaza prin restul de nuca de cocos

– se tin la frigider pana se servesc

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.