Chiftelute din piept de pui cu cascaval

 

Zilele acestea mi-a tot aparut in cale aceasta reteta, si am zis ca trebuie sa le fac si eu daca tot sunt asa de aduse in prim plan, pe diverse site-uri/bloguri. Eu le-am facut in varianta mea, cu ceea ce ne place noua, varianta pe care va invit sa o incercati si voi, caci se merita: au miez de cascaval topit si invelis crocant!

Ingrediente:
– un piept de pui
– 50 g cascaval (daca vreti sa ramana mai „intreg” folositi cascaval afumat)
– o cana de pesmet
– un ou
– cateva fire de patrunjel verde
– ulei pentru prajit
– sare si piper

Mod de preparare:
patrunjelul se spala, se curata de codite si se toaca marunt
se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper
– cascavalul se taie bucatele mici
– se formeaza bile de carne, apoi se pune in mijloc cate o bucatica de cascaval si apoi se da forma finala a chiftelutei

– se trec prin pesmet si se prajesc in baie de ulei incins
– se scot pe prosop de hartie pentru a  scapa de surplusul de ulei
– cam asa arata sectiunea

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.