Ciuperci umplute cu salam si cascaval

E luni, o zi in care abia incercam ne intram in ritm pentru saptamana ce urmeaza, asa ca incep si eu cu o reteta simpla, potrivita unei astfel de zile.

Ingrediente :
– 10 ciuperci mai mari
– o ceapa potrivita
– 50 g salam
– 75 g cascaval
– o lingura pasta de tomate
– 2 linguri ulei
– sare, piper si oregano

Mod de preparare:
– ciupercile se curata de codite, se spala si se pun la scurs
– ceapa se curata de coaja, se spala si se toaca marunt
– coditele de la ciuperci se spala si se toaca
– coditele, impreuna cu ceapa si salamul tocat marunt, se pun la calit in cele doua linguri de ulei incins
– se adauga pasta de tomate, doua linguri cu apa, sare, piper, oregano si se lasa la foc mic circa 5-10 minute (daca mai este nevoie se mai adauga apa)
– ciupercile, se umplu cu compozitia pregatita si se aseaza intr-o tava tapetata cu harite de copt

– peste ele se pune cascaval ras, si se dau la cuptor la 180 de grade, pana ce cascavalul s-a topit si ciupercile sunt facute

Pofta buna!

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.