Mancare de naut cu sos de rosii

Reteta de astazi este o reteta ideala pentru zilele de post (ca tot se apropie postul Pastelui) sau chiar pentru zilele in care vii obosit acasa si numai chef de gatit nu ai, dar totusi trebuie sa mananci ceva! Asa ca, daca aveti o conserva de naut, 2 cepe, cativa catei de usturoi si putin suc de rosii, va iese o bunatate de mancare gata in maxim 30 de minute!

Ingrediente:
– o conserva de naut
– 2 cepe

– 3-4 catei de usturoi
– 100 ml suc de rosii
– 2-3 linguri ulei
– sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
– se toaca ceapa si usturoiul si se pun la calit in uleiul incins
– cand ceapa devine translucida se adauga nautul din conserva stors de zeama, si se adauga o canita cu apa
– se lasa pe foc mic, circa 15 minute, apoi se adauga sucul de rosii, sarea si piperul si se mai lasa pe foc pana cand scade sosul atat cat va doriti
– simplu, bun si rapid!

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.