Naut crocant (la cuptor)

Nu stiu ce ati facut voi astazi, pe aceasta vreme  „de primavara”, dar eu m-am jucat cu fetele si m-am relaxat la bucatarie pregatindu-le diverse bunatati, printre care si acesta naut crocant, pe care l-am pregatit pentru prima data, desi era de mult trecut pe lista de facut! Si il servim imediat, la filmul de duminica seara! 🙂

Ingrediente:
– 2 conserve de naut
– 3 linguri ulei

– sare si boia de ardei dulce

Mod de preparare:
– se scurge nautul si se trece pe sub jet de apa rece, pentru a-l clati
– se pune la scurs, si se lasa cel putin 30 de minute
– se sterge apoi cu un prosop de hartie, si apoi se pune intr-un vas, se stropeste cu ulei si se pune sare si boaia peste el, agitandu-se putin vasul, pentru uniformizarea condimentelor
– intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, se pune nautul si se da la cuptor la 200 de grade, pentru circa 50 de minute
– la jumatatea timpului, se roteste usor tova, pentru a intoarce nautul
– se lasa sa se raceasca in tava si se serveste

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.