Naut crocant (la cuptor)

Nu stiu ce ati facut voi astazi, pe aceasta vreme  „de primavara”, dar eu m-am jucat cu fetele si m-am relaxat la bucatarie pregatindu-le diverse bunatati, printre care si acesta naut crocant, pe care l-am pregatit pentru prima data, desi era de mult trecut pe lista de facut! Si il servim imediat, la filmul de duminica seara! 🙂

Ingrediente:
– 2 conserve de naut
– 3 linguri ulei

– sare si boia de ardei dulce

Mod de preparare:
– se scurge nautul si se trece pe sub jet de apa rece, pentru a-l clati
– se pune la scurs, si se lasa cel putin 30 de minute
– se sterge apoi cu un prosop de hartie, si apoi se pune intr-un vas, se stropeste cu ulei si se pune sare si boaia peste el, agitandu-se putin vasul, pentru uniformizarea condimentelor
– intr-o tava, tapetata cu hartie de copt, se pune nautul si se da la cuptor la 200 de grade, pentru circa 50 de minute
– la jumatatea timpului, se roteste usor tova, pentru a intoarce nautul
– se lasa sa se raceasca in tava si se serveste

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.