Pizzete

O gustare binevenita pentru micul dejun, sau chiar pentru o ora tarzie, de ce nu?!!! Sunt bune atat calde cat si reci si avantajul este ca se fac repede.Ingredientele le puteti alege in functie de preferintele voastre!!!

 

Ingrediente (cantitatile sunt puse „din ochi”):
– o foaie aluat foietaj
– cascaval
– masline feliate
– sunca/muschi afumat felii
– ciuperci
– ketchup picant
– sare si oregano
– un ou

Mod de preparare:
– foietajul se scoate de la congelator si se lasa la dezghetat
– cand este gata, se aseaza pe planseta de lucru si se intinde putin cu sucitorul
– se unge cu ketchup amestecat cu putin oregano
– se rade cascavalul peste ketchup, se adauga feliile de sunca/muschi, ciupercile si maslinele
– 
se adauga si putina sare si se ruleaza foietajul cu grija
– se lasa la frigider 30 de minute (daca sunteti prea flamanzi, puteti sa renuntati la acest timp)
– se feliaza cu grija, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung usor cu pensula cu ou batut
– se dau in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, pana cand se rumenesc

Pofta buna!!!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.