Paine de casa la masina de paine Tefal

In momentul in care am primit spre testare, masina pentru paine Tefal Pain et Tresors PF 250135, de la Buzzstore si Tefal, m-am bucurat fix ca un copil care primeste o noua jucarie! Numai o masina de painea imi mai lipsea pentru a avea bucataria complet utilata! Iar faptul ca este o masina care nu ocupa foarte mult spatiu, m-a bucurat enorm, pentru ca i-am gasit imediat un loc al ei! Masina de paine Tefal Pain et Tresors PF 250135 este deosebita atat pentru faptul ca ofera o paine de casa gustoasa cat si datorita faptului ca la ea se pot pregati gemuri delicioase, aluat de pizza, orez fiert, gris cu lapte, si are program si de pornire intarziata astfel incat va puteti alege ora la care sa fie gata painea! In plus este dotata cu un dozator automat pentru seminte/nuci/stafide, astfel incat se adauga automat in reteta atunci cand este momentul potrivit. Masina este prevazuta cu vase si programe pentru prepararea branzii de vaci si a iaurtului, fiind un ajutor de nadejde pentru mamicile care aleg sa pregateasca aceste bunatati acasa! Masina vine insotita pe langa cartea tehnica si cu o carte de retete, care va poate fi de mare ajutor!  Deci, aveti toate motivele sa o achizitionati! 

Ingrediente (pentru o paine de 1 kg):
– 600 g faina

– 335 ml apa

– 15 g drojdie proaspata
– 2 lingurite sare
– o lingura zahar
– 2,5 linguri ulei de floarea soarelui
– 2 lingurite mix de seminte

Mod de preparare:
– in cuva pentru paine se introduce apa
– se adauga apoi sarea, zaharul, uleiul, faina, iar la final drojdia
– semintele se introduc in dozatorul automat
– se selecteaza programul dorit in functie de painea, pe care doriti sa o aveti (conform manualului tehnic)

Mai jos aveti si linkul catre filmuletul demonstrativ, sa vedeti cum iese painea! #buzztefalcooking

Pofta buna!

 

 

6 comments

  • Lili

    Buna ziua! O reteta de piine fara zahar, i-mi puteti scrie? V-a rog. Demult am facut pîine in masina, dar nu mi-a placut ca se sfarima la tăiere. A-și incerca din nou, cu făina intermediară care folosesc in prezent. Multumesc mult, o zi buna

    • Buna ziua! Puteti pregati painea fara zahar dupa aceasta reteta, intrucat lingura de zahar are rolul de a accelera fermentarea drojdiei, nu are legatura cu textura painii. Pentru a se taia painea mai usor, noi o lasam sa se raceasca si apoi o pastram intr-o punga de plastic inchisa si un folosim un cutit special pentru paine si se feliaza foarte usor!

  • Barbu Maria

    Vorbesti mult , inutil, si nu explici pentru cineva care folosseste masina prima data. Ori postarea pe google a unei asemenea rubrici cam asta ar urmarii , nu sa te dai tu gospodina si probabil ca iti intre ceva banuti in cont dupa numarul de urmaritori.

    • „Multumesc” pentru atatea cuvinte „frumoase”! Postarea despre masina de paine am facut-o pe site-ul meu si pe contul meu de youtube! Invatati mai intai sa faceti deosebirea intre un site, un canal youtube si google si sa va exprimati corect in limba romana! Iar daca nu va convine ce scriu, ce fac si ce „vorbesc”, va rog insistent, sa nu mai intrati pe site si nici pe canalul meu de youtube!

    • Ileana

      Bună seara întra pe blogul lui Dan este tabel clar cu toate datele necesare am făcut pâinea și de 1500 și acum fac de 1000 a ieșit perfect… Eu am mașina tefal dar nu contează mașină contează rețetă succes

      • Doamna Ileana, doamna Barbu era nemultumita de prezentare, nu de reteta! Pentru ca nici macar nu a incercat reteta, ca sa aiba ceva de zis legat de reusita painii! Si consider, ca indiferent de marca masinii de paine, orice om mai putin priceput in bucatarie ar reusi sa coaca o paine intr-o masina de paine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.