Briose aperitiv cu branza brie si mazare

Azi e despre cum am incercat eu sa ies eu din clasicul culinar si sa incerc ceva nou, asa cum vad pe la altii  :)) dar mi-am dat seama ca ori nu sunt eu facuta pentru tot felul de delicatese, ori traiesc  in timpurile vechi, caci pana la urma clar prefer mancarea traditionala romaneasca. Insa daca voua va place gustul si aroma branzei brie, atunci consider ca merita sa incercati si aceasta reteta! Daca nu, mai bine ramaneti fideli mancarii romanesti, asa ca mine! :)) 

Ingrediente:
– 4 oua
– 5 linguri faina
– 1 lingura ulei
– 50 g branza brie
– putina mazare – 2 -3 linguri
– sare si piper dupa gust
– o lingurita praf de copt

Mod de preparare:
– branza se taie bucatele
– ouale se mixeaza cu sarea si piperul si apoi se adauga peste branza
– se adauga si boabele de mazare si se amesteca
– peste acestea se adauga faina amestecata cu praful de copt, si se omogenizeaza
– compozitia obtinuta, se pune in forme de briose de silicon, se aseaza formele intr-o tava de copt si se dau la cuptor la 180 de grade, timp de circa 20 de minute – pana se rumenesc

Pofta buna!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.