Minirulouri din piept de pui umplute cu mozzarella


Pentru ca noi facem parte din categoria celor care nu servim mancare prea traditionala de Paste, m-am orientat mai mult spre preparate din carne de pui, si printre ele bunatati am gatit si aceste minirulouri din piept de pui cu mozzarella. Au iesit gustoase si au disparut imediat de pe platou!

Ingrediente (pentru 12 minirulouri):
– un piep de pui fara os
– 50 g mozzarella
– sare, piper si boia de ardei dulce

Mod de preparare:
– se feliaza pieptul de pui, in felii mici si subtiri
– fiecare felie de piept de pui se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper si boia de ardei dulce (puteti folosi si alte condimente care va plac)
– pe fiecare felie de piept se aseaza bastonase de mozzarella si se ruleaza

– fiecare minirulou se inveleste in bucati de hartie de copt (sau folie de aluminiu daca nu aveti la indemana hartie de copt) si se aseaza in tava de copt de la aragaz
– se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 35-40 de minute
– se scot cu grija din hartia de copt si se aseaza pe platou
– se pot servi atat reci langa alte aperitive cat si calde alaturi de o garnitura si o salata

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.